Sanat Tasarım Fakültesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Hakkında

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı :

Bilindiği üzere 2020-2021 Akademik takvimi başlamış olup, İstanbul Rumeli Üniversitesi’nin tüm akademik ve idari personeli olarak bizler; Mehmet Balcı Yerleşkemiz, Haliç ve Bostancı Uygulama ve Araştırma Yerleşkelerimizde her an ulaşılabilir durumdayız ve eğitimin en iyi şekilde devamını sağlamak üzere görev yerlerimizdeyiz. Danışman hocalarımız en ufak sorunda size yardımcı olmaya hazırlar.

Üniversitemiz Senatosunun 17.09.2020 tarih ve 2020/25-3 sayılı kararına istinaden; 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi eğitimi Karma Eğitim Metodu ile sürdürülecektir.

Teorik dersler; Sağlık Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığımızın önerileri doğrultusunda, tamamı uzaktan eğitim yöntemi ile gerçekleştirilecektir.

Uygulamalı Dersler; makul sürelerde yüz yüze (örgün) eğitim yöntemi ile tüm koruyucu önlemler alınarak ve sınıflar şubelere bölünerek, blok olarak bir araya getirilmiş şekilde gerçekleştirilecektir.

Detaylı ders programlarınıza üniversitemiz web sayfasında ilgili Fakülte ve Yüksekokul kısımlarından öğrencisi olduğunuz bölümlere girmek sureti ile ulaşabilirsiniz. Tüm bilgilendirmeler için lütfen  web sayfamızı  ve sosyal medya hesaplarımızı takip ediniz, farklı kaynaklardan gelen bilgilere de itibar etmeyiniz.

Yeni döneme umutla, sevgiyle, azimle başlamanız, sizlerin de bize en büyük desteğiniz olacaktır.

Rumelili Gençler ;

İyi eğitim, iyi bir gelecek için hep birlikte hep ileriye! 5 Ekim’de görüşmek üzere.

Sanat ve Tasarım Fakültesi Bölümlerinin Uygulamalı Ders Takvimini Görüntülemek İçin TIKLAYINIZ

Designneuro