Çift Anadal- Yan Dal Programları

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Lisans bölümü öğrencilerimiz, çift anadal programı ile “Radyo Televizyon ve Sinema” gibi ilgili yönetmelik uyarınca tercih edebileceği bölümlerde dönem uzatmaksızın iki farklı alanda lisans diploması alma hakkına sahiptir.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Lisans bölümü lisans öğretim programına kayıtlı olan öğrencilerimiz, üniversitemizdeki farklı bir bölümden bazı dersleri eş zamanlı ve başarıyla tamamlayıp, yan dal programlarıyla farklı bir alanda bilgilerini arttırarak sertifika alabilmektedir.

Çift anadal ve yan dal imkânları ile öğrencilerimiz, eğitim gördükleri dönem içerisinde kendilerini geliştirerek, yeterliliklerini diploma ve sertifika ile belgeleyebilmektedir.